Privacy and GPDR Cookie Consent
Διαθεσιμότητα

Κατηγορίες Κατηγορίες

Καθίσματα αυτοκινήτου τεχνολογίας Softness®

Καθίσματα αυτοκινήτου με την κατοχυρωμένη τεχνολογία 
Softness® της Γαλλικής Renolux!!
Ευεξία και ασφάλεια για τα παιδιά!
Εύκολη εγκατάσταση και χρήση = ηρεμία και ξεγνοιασιά για τους γονείς!

Το πρώτο πράγμα που αναζητάμε οι γονείς σε ένα κάθισμα αυτοκινήτου, είναι η ασφάλεια, το δεύτερο η εύκολη χρήση του και το τρίτο αλλά εξίσου σημαντικό, η άνεση που προσφέρει στα παιδιά ώστε να απολαμβάνουν το ταξίδι χωρίς γκρίνια.

Η φιλοσοφία Softness® της Γαλλικής Renolux στα καθίσματα αυτοκινήτου εκτός από την ασύγκριτη άνεση έχει ήδη βραβευθεί για την απορρόφηση κραδασμών και την προστασία με «GUT» στο ADAC  καθώς και 4 αστέρια  στο EUROTEST TCS!

1. Σχεδιασμένο με τις αρχές της αεροναυπηγικής
Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Renolux για το σχεδιασμό και την δημιουργία της τεχνολογίας SOFTNESS® εμπνεύστηκε απο μελέτες των συνθηκών διαβίωσης των αστροναυτών πάνω στο σκάφος. Μελέτες που εξασφαλίζουν τη ζωή και την ασφάλειά τους. Καθώς επίσης και απο έρευνες που πραγματοποίησε η αυτοκινητοβιομηχανία όσον αφορά την παθητική ασφάλεια και ειδικότερα την απορρόφηση των κραδασμών.
Η SOFTNESS® είναι τεχνολογία κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που συνδυάζει στιβαρό ατσάλινο σκελετό με έγχυση αφρού πολυουρεθάνης και εγγυάται έτσι το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας στη διάρκεια του ταξιδιού με το αυτοκίνητο.
2. Πατενταρισμένη άνεση "Made in France" (κατασκευάζεται στη Γαλλία)
Η έρευνα για την ασφάλεια αλλά και για την άνεση ήταν και είναι μια από τις προτεραιότητες της καινοτομίας της Renolux, η οποία δίνει μεγάλη σημασία στην ευεξία των παιδιών. Η τεχνολογία SOFTNESS®  κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Renolux, εγγυάται όχι μόνο την εξαιρετική εφαρμογή και την απαλότητα στο κάθισμα, αλλά και την εργονομία αφού προσαρμόζεται στη μορφολογία των παιδιών, επιτρέποντάς τους να είναι πάντα άνετα. Η υψηλή ποιότητα και το προσεκτικό φινίρισμα των καθισμάτων αυτοκινήτου SOFTNESS® είναι εγγύηση της γαλλικής κατασκευής τους.
3. Σεβασμός στην ανάπτυξη των παιδιών
Ο ύπνος είναι ένας ουσιαστικός παράγοντας για την εξέλιξη και την ανάπτυξη των παιδιών. Τίποτα δεν πρέπει να τον διαταράσσει, ούτε καν ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο. Χάρη στην τεχνολογία SOFTNESS®, το παιδί αισθάνεται αμέσως σαν να βρίσκεται σε μια φωλίτσα που το προσταεύει και το σέβεται. Το ταξίδι γίνεται έτσι πιο ήρεμο και όλη η οικογένεια κερδίζει
Στη συλλογή καθισμάτων με την τεχνολογία SOFTNESS® θα βρείτε
Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην υπηρεσία της άνεσης και ευεξίας των παιδιών. Μια τεχνογνωσία που επιτρέπει να σκέφτεται, να καινοτομεί και να ελέγχει κάθε βήμα της κατασκευής των προϊόντων φροντίδας των παιδιών στις εγκαταστάσεις της στη Λυών της Γαλλίας.
Ενώ όλα τα άλλα καθίσματα αυτοκινήτων είναι κατασκευασμένα από παραδοσιακό πλαστικό Η RENOLUX ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ: SOFTNESS® TECHNOLOGY!
Αποτελείται από το συνδυασμό ατσάλινου σκελετού υψηλής αντοχής και αφρό πολυουρεθάνης υψηλής πυκνότητας ώστε να απορροφά τους κραδασμούς και την ενέργεια από κάθε απότομη σύγκρουση κατά τη διάρκεια ενός τροχαίου ατυχήματος.
Τα SOFTNESS® είναι τα πιο απαλά, άνετα και πιο προστατευτικά καθίσματα αυτοκινήτου που μπορείτε να αγοράσετε για τα παιδιά σας!

Η τεχνολογία SOFTNESS® είναι το αποτέλεσμα της θέλησης της Renolux να προσφέρει ένα κάθισμα αυτοκινήτου που εξασφαλίζει απόλυτη ηρεμία στα παιδιά και τους γονείςΚάθε ένα από τα καθίσματα αυτοκινήτου SOFTNESS® πριν διατεθεί στην αγορά, έχει περάσει επιτυχώς τις στατικές και δυναμικές δοκιμές σύγκρουσης που ορίζονται από τα ισχύοντα πρότυπα.
Παράλληλα πραγματοποιούνται συνεχείς δοκιμές σύγκρουσης συμμόρφωσης σε ανεξάρτητα εργαστήρια, εγκεκριμένα πάντα από την γαλλική κυβέρνηση για να διασφαλιστεί ακόμα καλύτερη απόδοση.
Τέλος, αντί να περιορίζονται στους παραπάνω υποχρεωτικουύς ελέγχους, οι ομάδες της Renolux συνεργάζονται με τα κορυφαία εργαστήρια παθητικής ασφάλειας στον κόσμο για να σχεδιάζουν καθίσματα τα οποία είναι ακόμαι περισσότερο ασφαλέστερα.