Κατηγορίες Κατηγορίες

Mumba Bra

Mumba Bra- Το καλύτερο σουτιέν εγκυμοσύνης και θηλασμού!

Το στήθος της γυναίκας αλλάζει δραματικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά περισσότερο κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Ένα καλό σουτιέν θηλασμού πρέπει να μπορεί να υποστηρίζει διαρκώς το στήθος σε όλες αυτές τις αλλαγές που υφίσταται, χωρίς να το πιέζει και χωρίς να διακόπτει τη ροή του γάλατος στους γαλακτοφόρους αδένες.

Τα σουτιέν της Mumba Bra, καινοτομούν στον σχεδιασμό των σουτιέν και εξασφαλίζουν ότι καμία γυναίκα δε θα πάθει μαστίτιδα και ότι το στήθος σας θα έχει τη σωστή υποστήριξη κάθε λεπτό που το φοαράει!

Τα Mumba Bra με αυτή τη σκέψη ότι "χρειάζονται δύο για να θηλάσουν σωστά" σχεδίασαν σουτιέν ιδιαίτερα εργονονομικά. Σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο σουτιέν θηλασμού, είναι αδιάβροχο, άνετο, υποστηρίζει το στήθος καθ'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού και έχει 3 μεγέθη, μοναδικό στύλ και βγαίνει σε 3 χρώματα.

Είναι φτιαγμένα από πολυτελή μαλακό ύφασμα με μικροϊνες, έχει φαρδύ λάστιχο για να μην ζαρώνει κάτω απο το στήθος, διαθέτει ενίσχυση που έιναι αφαιρούμενη για να στηρίζει καλύτερα το στήθος και να δείχνει και πιο όμορφο, εξαιρετικά ελαστικό και υποστηρικτικό. Είναι ευέλικτο στις αλλαγές του στήθους, αλλά αρκετά ανθεκτικό. Με ένα μέγεθος θα περάστε όλη την εγκυμοσύνη αλλά και στον θηλασμό!

Βραβευμένα σουτιέν εγκυμοσύνης και θηλασμού

Τα χαρακτηριστικά των Mumba bra που κάνουν τη διαφορά:

Mumba Κλίπ υπενθύμισης για να μην ξεχνάτε ποτέ απο ποιό στήθος έχετε θηλάσει το μωρό σας! Το ειδικό κλίπ είναι εκεί για να σας το υπενθιμίζει.


Ύφασμα BabyFocus: Τα μωρά προσελκύονται από συγκεκριμμένα οπτικά ερεθίσματα και ειδικά τα ασπρόμαυρα. Η εκτύπωση BabyFocus στο Mumba Bra είναι τοποθετημένη στο οπτικό πεδίο ενός νεογέννητου βοηθώντας το να εστιάσει και να το διεγείρει κατά τη διάρκεια του θηλασμού.

Ειδικό άνοιγμα θηλασμού που επιτρέπει το εύκολο άνοιγμα με το ένα χέρι για έναν διακριτικό θηλασμό.

Τα σουτιέν Mumba Bra έχουn κερδίσει Χρυσό Βραβείο και Βραβείο Καλύτερης Επιλογής Καταναλωτών στην κατηγορία Εσώρουχα-Μητρότητα / Νοσηλευτική Εσώρουχα, στα βραβεία Best Baby & Toddler Gear 2017.