Διάλυμα Θεραπείας από τις ψείρες Nitty Gritty -150ml

Τιμή (Μόνο για εμπόρους)
NG17
Μη Διαθέσιμο

Με το διάλυμα αρωματοθεραπείας, θα είστε σίγουρες ότι δε βάζετε στο κεφάλι του παιδιού σας χημικές ουσίες, αλλά φυσικά συστατικά, που όμως εξολοθρεύουν τις ψείρες!

Είναι η καλύτερη και πιο ασφαλής λύση. Άλλωστε γιατί να βάλουμε στο κεφάλι του παιδιού μας, κάτι που ποτέ δε θα βάζαμε ούτε στα λουλούδια μας;;;

Τα προϊόντα Nitty Gritty είναι εφεύρεση τριών Αγγλίδων μαμάδων με κόρες στη εφηβεία. Αφού έψαξαν κάθε προΪόν στην αγορά, κατέληξαν ότι δεν υπάρχει τίποτα ασφαλές για την απομάκρυνση των ψειρών, τίποτα που στο τέλος δε θα βλάψει τα παιδιά μας.

Το διάλυμα σας έρχεται με τη λευκή χτένα για την απομάκρυνση των ψειρών και αν δεν χρησιμοποιήσετε τη μαγική χτένα Nitty Gritty θα χρειαστεί να το ξαναεφαρμόσετε σε μία εβδομάδα, καθώς κάποια αβγά κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, θα έγινα ψειρούλες. Αν όμως το χρησιμοποιήσετε μαζί με τη μαγική χτένα Nitty Gritty τότε δε θα χρειαστεί να το ξαναχρησιμοποιήσετε καθώς η Nitty Gritty απομακρύνει αποτελεσματικά, ψείρεις, κόνιδες και αβγά.

Εφαρμόζεται σε στεγνά μαλλιά σα μαλακτικό και βοηθά να χτενίσετε εύκολα τα μαλλιά του παιδιού με το ειδικό χτενάκι. Δεν κάνει αφρό και γι' αυτό είναι πολύ εύκολο στη χρήση.

Για ακόμα καλύτερη και σίγουρη απομάκρυνση των ψειρών αλλά και των κόνιδων και αυγών χρησιμοποιήστε την χτένα Nitty Gritty.

Και εφόσον καθαρίσετε το κεφαλάκι του παιδιού και σίγουρα δεν θέλετε να ξαναπιάσει ψείρες χρησιμοποιήστε το αμυντικό σπρέι της Nitty Gritty και κρατήστε τες μακριά.