Κατηγορίες Κατηγορίες

Εντομοαπωθητικοί υπνόσακοι

Ο βραβευμένος υπνόσακος με τεχνολογία στο ύφασμα, που απωθεί τα έντομα, ήρθε και στην Ελλάδα!
 
Το βραβευμένο Grobag Insect Shield είναι ο μόνος υπνόσακος με ενσωματωμένη προστασία από τα έντομα!
Η τεχνολογία του Insect Shield βρίσκεται στις ίνες του υφάσματος και δημιουργεί μια δραστική ασπίδα κατά των εντόμων. Η διάρκεια ζωής του προϊόντος, δεν μεταβάλλεται με τα πλυσίματα και είναι απόλυτα ασφαλές για το δέρμα του παιδιού!
 
Το συστατικό που χρησιμοποιείται για να απωθεί τα έντομα, βασίζεται σε φυσικά συστατικά που περιέχονται σε συγκεκριμμένους τύπους του φυτού χρυσάνθεμου. Η συγκεκριμμένη τεχνολογία είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας και έχει βραβευτεί για τη καινοτομία της. 
 
Δείτε το βίντεο
 
 
 
 Γενικά χαρακτηριστικά:
  • 100% βαμβάκι
  • Δοκιμασμένη και αποδεδειγμένη τεχνολογία, άοσμη και αόρατη
  • Προστατεύει από τα κουνούπια, τα τσιμπούρια, τα μυρμήγκια, τις μύγες και τις σκνίπες. 
  • Πλένεται στο πλυντήριο
  • Πληρεί το βρετανικό πρότυπο ασφαλείας BS8510: 2009
 
Ο ύπνος του μωρού σε ένα υπνόσακο είναι ο καλύτερος ύπνος, καθώς το παιδί έχει πάντα την ίδια θερμοκρασία και δεν κινδυνεύει να κουκουλωθεί που είναι τα δύο βασικές ανησυχίες που αντιμετωπίζουν οι γονείς. Με τον υπνόσακο είναι σίγουροι οτι το παιδί θα έχει πάντα έναν ασφαλή ύπνο.
Οι πολυβραβευμένοι υπνόσακοι Gro έρχονται από την Αγγλία, όπου μετά από έρευνα ένα 84% των μωρών που χρησιμοποιούν υπνόσακο, κοιμούνται σε υπνόσακο Gro.
 
 Είναι βαμβακεροί, εξαιρετικής ποιότητας και ραφής και φέρουν την υπογραφή του Οργανισμού Lullaby Trust που ερευνά τον ασφαλή ύπνο των βρεφών.
Κάθε υπνόσακος έρχεται με ένα θερμόμετρο εσωτερικού χώρου και οδηγίες για το τι θα φοράει το παιδί κάτω από τον υπνόσακο ανάλογα με τη θερμοκρασία στο υπνοδωμάτιο.